Linda Sinnige

Verzin. Voel. Creëer.Verzin.

Tijdens mijn studie Communicatie en Multimediadesign (Leeuwarden) ontdekte ik mijn enorme enthousiasme over verzinnen en vindingrijkheid. Van die ‘Eureka!’ momentjes bij mezelf, maar ook juist om het bij anderen aan te wakkeren, geeft me een goed gevoel. Vandaar dat ik in 2018 nog een cursus deed, dit keer bij Brain Fuel, om facilitator bij brainstorms te worden. Zo leerde ik nieuwe technieken om ideeën te genereren en te selecteren, maar ook hoe om te gaan met de groepsdynamiek. Het mooiste vind ik als mensen ontdekken dat ze veel creatiever zijn dan ze van tevoren dachten!

Voel.

Het brein is fantastisch en je kunt er heel leuke dingen mee doen zoals ik bij ‘Verzin’ omschreef. Maar wanneer je het verbindt met je gevoel is het nog mooier. Na mijn cursus ‘Ecstatic Awakening Dance’, leerde ik te vertrouwen op wat ik voel en wie ik ben. Ik geef nu danslessen waarbij de deelnemers de ruimte krijgen te bewegen zoals ze zelf willen. Emoties mogen eruit, je hebt er niks aan als ze opgekropt blijven in het lichaam. Bij de workshops van Verzinnige doe ik ook oefeningen waarbij we aan de slag gaan met zelfexpressie, je leert je te uiten op je eigen manier. Zelf heb ik mijn gevoel en emoties voor een lange tijd verstopt, maar ik ben enorm dankbaar dat ik dankzij de cursussen heb geleerd dat ik mezelf nu echt kan laten zien.

Creëer.

Jaa en dan nog zoiets moois, als je iets nieuws hebt verzonnen kun je het ook echt gaan creëren! Zelf heb ik een eigen kaartspel ontwikkeld, genaamd ‘Dikke Draai Ananas’, daarnaast ben ik graag bezig met andere creaties zoals illustraties. Ik hou ervan om mensen te stimuleren gewoon te doen, en niet tegen te laten houden door angsten als: “Ik kan niet tekenen”. Zet eens je potlood op papier en kijk dan wat er gebeurt. Meestal zijn ze verbaasd over zichzelf en geeft het ze een goed gevoel om iets vanuit het niets te creëren.

En verder…

…Ben ik ook juf, omdat ik zo kan genieten van de creativiteit, speelsheid en belevingswereld van kinderen.

…Heb ik een tijdje in een bus gewoond, samen met mijn vriend Benno, met wie ik veel samenwerk voor Verzinnige.

…Hou ik van ukulele spelen, hula hoopen en yoga. Vanwege mijn nieuwsgierigheid komen er elke keer nieuwe hobby’s bij.

…Word ik blije hippie genoemd. Waarschijnlijk omdat ik van kampvuurtjes, naaktzwemmen, diepzinnige gesprekken en dansfeesten hou.

…vind ik Pippi Langkous, Roald Dahl en veel andere kinderboeken inspirerend.

Workshop aanvragen of samenwerken?
verzinnige@gmail.com